Lufta në Ukrainë, Putin gati për aneksimin e katër rajoneve! Rrjedhje të mëdha gazi në Detin Baltik nga tubacionete Nord Stream

27 Shtator, 21:28

Kanë përfunduar referendumet në Donetsk, Lugansk, Zaporizhzhia dhe Kherson e ndërsa përgatitet të shpallë aneksimin e tyre, Putin sfidon edhe një herë Shtetet e Bashkuara duke i dhënë nënshtetësinë ruse Edëard Snowden, njeriu që zbuloi programet sekrete të mbikëqyrjes masive të qeverisë amerikane dhe britanike.

Kategori të tjera