Lufta/ Përfundon armëpushimi 7-ditor! Izraeli: Hamasi shkeli marrëveshjen, lëshoi raketë, sërish në luftë! Rinisin luftimet, 32 viktima në Gaza

1 Dhjetor 2023, 15:10

Përfundon armëpushimi 7-ditor mes Izraelit dhe Hamasit. Ushtria izraelite thotë se Hamasi ka shkelur kushtet e marrëveshjes, duke sulmuar me raketë në territorin izraelit, si edhe nuk ka pranuar të lirojë të gjitha gratë që janë marrë peng.