Lufta/ Shkatërrimi i digës Dniper, përmbytje shkatërruese! Zelensky: Ekocid! Bombë mjedisore e shkatërrimit në masë

7 Qershor, 15:49

Struktura e Nova Kakhovka, një pikë mjaft strategjike për furnizimin me ujë të Krimesë dhe termocentralit bërthamor Zaporizhzhia u godit ditën e djeshme. Pasojat janë të mëdha, dhe frika për mijëra njerëz të zhvendosur dhe viktima është edhe më e madhe

    Kategori të tjera

    Shiko të gjitha