Margariti: Koncesionet i keni në imagjinatën tuaj! Harroni që zonat më të turpshme të qyteteve tona i kemi kthyer në zona turistike

16 Mars, 13:03

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti i është përgjigjur deputetes së PD, Ina Zhupa, të cilës i tha se kanë kthyer zonat më të turpshme që ishin fshehur pas harresës në zona turistike. 

“Koncesionet i keni në imagjinatën tuaj. Harrojmë se pikërisht edhe hapësirat që kanë qenë zonat më të turpshme të qyteteve tona, ngarkuar me baltë e baraka duke fshehur pas harresës edhe vetë trashëgiminë kulturore dhe nuk bëhet fjalë për zona perfikerike, por zona në zemër të qyteteve,” – u shpreh Margariti.

Kategori të tjera