Mario Duraku, i riu kuksian ruan traditën në blegtori! 28-vjeçari: Mbarështimi i deleve, trashëgimi ndër breza! Shteti nuk na mbështet me subvencione

4 Shkurt, 15:39

Mario Duraku është ndër të paktët të rinj që mbarështon delet në Kukës. 28-vjeçari thotë se blegtorinë e ka trashëgimi nga familja dhe punon me pasion por fitimet janë të pakëta. Përmes Report TV kërkon nga shteti ta mbështesë me subvecione, në të kundërt do të jetë i detyruar të emigrojnë si moshatarët e tij