Marsejë, Papa Françesku apel për mikpritje të refugjatëve: Ata që rrezikojnë jetën në det, nuk janë pushtues

23 Shtator, 15:49

Nga Marseja e Francës, papa Françesku bëri thirrje për mikpritje të emigrantëve dhe jo dëbim të tyre, pasi ata nuk janë pushtues, por thjesht kërkojnë një jetë më të mirë. Deklaratat, Ati i Shenjtë i bëri para presidentit Macron i cili ka paralajmëruar politika shtrënguese për emigrantët.