Mbahet seanca e radhës në Gjykatën Kushtetuese për Bordin e Karburanteve, Logu: Do ketë të njëjtin fat si ai i Ushqimeve, i paligjshëm! Oligarkët i ka zënë frika

17 Mars, 11:52

Pas mbarimit të seancës, përfaqësuesi ligjor i PD-së, Marash Logu tha se Bordi është i paligjshëm dhe u shpreh besimplotë se Gjykata Kushtetuese do të vendosë për shfuqizimin e tij, njëjtë si për Bordin e Ushqimeve.

Kategori të tjera