Mbi 600 garues nga 37 vende të botës, mbahet në Pogradec maratona e 'Enkelanës'! Pjesmarrësit: Erdhëm nga larg, na tërhoqi organizimi

31 Korrik, 13:20

Të shtunën Pogradeci zhvilloi maratonën e ‘Enkelanës’, duke mbledhur më shumë se 600 garues nga 37 vende të botës. Fituesit e çmimeve lavdëruan organizimin, ndërsa prefekti i qytetit tha se maratona do promovojë qytetin si dhe do të rrisë potencialin turistik.

Kategori të tjera