Me flamuj kuqezi, qytetarët e Kosovës dhe Maqedonisë në Shqipëri për të festuar ditën e Pavarësisë: Festë e gjithë kombit shqiptar

28 Nëntor 2023, 09:28

Me flamuj kuqezi dhe këngë patriotike qytetarët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut janë nisur drejt Vlorës e Tiranës në këtë ditë të shënuar të 28 nëntorit, shpalljes se Pavarësisë.