Me shpejtësi mbi normat, pezullohen 185 leje drejtimi në 72 orë, gjobë për 2064 drejtues mjetesh

17 Mars, 14:58

Gjatë 72 orëve të fundit, janë pezulluar 232 leje drejtimi, nga të cilat 185 për shpejtësi mbi normat e lejuara në akset kryesore nacionale dhe në qendrat urbane, 34 për drejtim të mjetit nën efektin e alkoolit apo në gjendje të dehur dhe 13 për qarkullim në sens të kundërt.

Kategori të tjera