Me skuter dhe flamurin në krahë, gazetari ndalon LIVE shqiptarin nga Zvicra

15 Qershor, 14:00

 

Rrugët janë ‘pushtuar’ nga tifozë të shumtë shqiptar, të cilët janë veshur kuq e zi dhe mbajnë në duar flamujt kombëtar.