Me vrap nga Prishtina në Tiranë për festën e Flamurit, atleti Erzen Zyberaj kalon Milotin

28 Nëntor 2023, 10:33

Atleti nga Kosova Erzen Zyberaj ka udhëtuar që prej pasdites së djeshme për në Tiranë, dhe në orën 08.30, ai sapo kishte kaluat Milotin.