Mësoi pezullimin me dy ndeshje nga UEFA, Mirlind Daku stërvitet me Kombëtaren

23 Qershor, 17:38

Paçka se UEFA e dënoi me dy ndeshje për koret raciste kundër maqedonasve pas barazimit 2-2 të Shqipërisë me Kroacinë, Mirlind Daku nuk është ndalur dhe ka vijuar stërvitjen me Kombëtaren.