Meta shigjeton ashpër Kryemadhin: Nëse dikush ka vlerësim për SPAK tani, turpëron dhe fjalën 'baxhellë'

13 Qershor, 20:02

Meta në mbledhjen e KDK-së, foli mjaft ashpër drejtuar SPAK dhe Dumanit, madje duke bërë deklaratën e fortë se kush e mbështet këtë institucion nuk meriton as fjalën 'baxhellë', duke shigjetuar me këtë term bashkëshorten tij, e cila dje në dalje të SPAK tha se nuk ndan të njëjtin mendim me Metën lidhur me SPAK-un.