Meteori ndriçon qiellin në Spanjë dhe Portugali

19 Maj, 11:12

Një meteor besohet se është parë nga banorët në të gjithë Portugalinë dhe në Spanjë mbrëmjen e së shtunës, një fenomen i kapur në qindra video dhe foto të postuara në rrjetet social.