Mimi Kodheli dhe Elisa Spiropoali ja marrin këngës në festën e FRESSH

18 Janar, 08:01

Forumi Rinor Eurosocialist i Shqipërisë kremtoi më 15 janar 32-vjetorin e themelimit.