Ministri i Jashtëm i Vatikanit drejton meshën e shenjtë në Rrëshen: Të kontribuojmë për përmirësim në shoqërinë shqiptare

19 Mars, 18:22

Ministri i Jashtëm i Vatikanit drejtoi meshën e shenjtë në Rrëshen, në vigjilje të festës së pashkëve. Ai u bëri thirrje besimtarëve për mirësi dhe kontribut për përmirësimin e shoqërisë shqiptare.

Kategori të tjera