Mirvjen e Mimoza, dy bijat që çojnë para veprën e Vedat Kokonës: Në shkolla, emri i tij s’përmendet

27 Nëntor 2022, 21:16

Dy bijat e Vedat Kokonës, Mirvjeni dhe Mimoza, prej më shumë se dy dekadash trashëgojnë ndër breza veprën e të atit e letërsinë e përzgjedhur. Një përpjekje për të mbajtur gjallë emrin e tij, edhe duke qenë të pranishme për më shumë se 2 dekada në Panair të Librit, në një kohë kur siç thonë, në shkolla nuk përmendet

Kategori të tjera