Mister mbi vdekjen e Navalny, Kremlini ndalon të ëmën të hyjë në morg, e veja takon sot Borrel! Zëdhënësja e Navalny: Po zgjasin hetimet

19 Shkurt, 15:20

Familja dhe ndërkombëtarët po kërkojnë një hetim të duhur për të zbuluar shkaqet që shkaktuan vdekjes së udhëheqësit kryesor të opozitës ruse, Alexey Navalny.