Momenti kur diga në Kherson hidhet në erë, alarmi për rrezik përmbytje

6 Qershor, 10:47

Një nga digat më të mëdha, hidroelektrike Kakhovka është hedhur në erë në Kherson dhe është parlamëruar për përmbytje të mëdha.

Palët, Ukraina dhe Rusia akuzojnë njëra-tjetërn pë hedhjen në erë të digës që rrezikon jetën e njerëzve dhe shumë zona.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha