'M’u zgjatën pak duar', Julind Dervishi ngjit në skenë baletin 'Uni'

22 Shtator, 20:22

Pas premierës “UNI” koreografi Julind Dervishi rrëfen atë që përçohet në baletin e tij, përmes trupës së teatrit të Operas. Artisti  përshkruan pengesat nga jeta dhe njerëzit deri rezistenca sizifiane për të mos hequr dorë nga ëndrrat