Murale në doganë/ Rrëfimi i Marias, artistes polake që po ‘vesh’ me lule Kapshticën

18 Qershor, 16:45

Maria-Rosa Szychowska është artistja polake që po realizon muralen në fasadën e pikës kufitare të Kapshticës duke i dhënë imazhin e bukur të diellit dhe luleve.

Puna e artistes polake është sa e bukur aq edhe një gjetje tejet e veçantë pasi jo vetëm kjo pikë por edhe Qafë Thana do të shëndrrohrn së shpejti në një imazh që sjell një panoramë fantastike ngjyrash kuruar me detaje.