Narta, ‘shtëpia’ e përkohshme e 200 pelikanëve kaçurrel! Specialisti i zonave të mbrojtura: Kanë ardhur pasi gjejnë ushqim

28 Shtator, 16:28 | Përditesimi i fundit: 2022-09-28 16:44:29

Pelikani kaçurrel ka populluar, si asnjëherë më parë lagunën e Nartës në Vlorë. Për specialistët e zonës së mbrojtur, kjo lidhet me qetësinë dhe ushqimin që gjejnë zogjtë në Nartë.

Kategori të tjera