‘Nata e Skënderbeut’, grupi i pleqve të Krujës këngë e valle në Pallatin e Kulturës! Të ftuar edhe figura nga Kosova

28 Nëntor 2023, 11:19 | Përditesimi i fundit: 2023-11-28 15:54:15

U zhvillua mbrëmë në ambientet e pallatit të kulturës në Krujë aktiviteti me titull ‘Nata e Skënderbeut’, ku morën pjesë shumë personazhe nga Shqipëria dhe Kosova nga fusha te ndryshme të artit, politikës, historisë.