Nata e tretë e trazirave në Francë: Përplasje të dhunshme mes policisë dhe protestuesve

19 Mars 2023, 12:34

Policia u përplas me protestuesit në Paris për të tretën natë radhazi, ndërsa mijëra njerëz u mobilizuan sërish në të gjithë vendin, të zemëruar se qeveria po përpiqet të kalojë reformën e pensioneve pa votim në Asamblenë Kombëtare