Në Boston këndohet dhe kërcehet shqip! Shqiptarët festojnë ditën e ngritjes së flamurit

26 Nëntor 2023, 19:01

Me këngë e valle shqiptare shqiptarët festuan sot në Boston të SHBA-së ditën e ngritjes së flamurit