Në librari/ ‘Fara e Revoltës’, si u paralajmërua në ’95-ën për firmat piramidale! Ndarja e kufijve të Shqipërisë, dorëshkrimet e kolonelit Ordioni! ‘Kombi Shqiptar’ i Priftit

9 Korrik, 09:11

Koloneli francez Andre Ordioni vjen në Ballkan në fund vitin 1917 si komandant i trupave franceze dhe shqiptare në frontin e jugut të liqenit të Ohrit. Në shtator të vitit 1918 ai drejton ushtrinë e Manastirit, ndërsa nisur nga prilli i ’23-shit, përfaqëson Francën në komisionin e ndarjes së kufijve të vendit tonë