Në temperaturat -14 gradë, Putin zhytet në ujin e akullt për të nderuar Epifaninë

20 Janar, 09:17

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka lënë mënjanë pallton e tij të ngrohtë dhe në temperatura -14 gradë Celsius është zhytur në ujin e akullt për të shënuar festën ortodokse të Epifanisë