New Generation/ Diplomë e vlefshme brenda dhe jashtë vendit

2 Qershor, 11:07

Qendra Multifunksionale New Generation, nje institucion I konsoliduar tashme ne ofrimin e Arsimit dhe Formimit Profesional ne programet dy vjecare te studimit ne:

  1. Parukeri e Avancuar
  2. Estetike e Avancuar
  3. Masazheri Estetiko-Kuruese
  4. Fizioterapi Estetike,

Por edhe ne kurset e formimit profesional 3,6,9 mujor pervecse ne fushat e siperpermendura.

Qe nga themelimi ne 2009-en, New Generation ka diplomuar dhe specializuar rreth 1200 studente dhe profesioniste. 100% e tyre jane punesuar ne sallone elitare ne Shqiperi, Rajon dhe Europe apo vetepunesuar ne profesionin e zgjedhur.

 

Prej 12 vjetesh kjo shkolle ka treguar se arsimimi ne nivelet me te larta teoriko-praktike dhe kujdesi per studentin edhe pas perfundimit te shkolles ka qene prioritet absolut.

Ne objektivat gjate ketyre viteve kane qene:

1. Infrastruktura, e cila ne ambjentet e reja ku ne i vizituam me kameren tone, gjendeshin laboratore spacioze dhe te arreduar me te gjithe mjetet dhe aparaturat e nevojshme per te zhvilluar praktiken, salla leksionesh, hapsira personale dhe te perbashketa per te gjithe studentet.

2.  Zyra per: Informim/ Punesim/ Karriere/ Trajnim gjate gjithe jetes, e cila funksionon prej vitesh ne New Generation dhe sherben si ndermjetesues mes tregut te punes dhe studenteve.

3. NEW GENERATION “STARTUP ZONE”, inkubatori me standarde europiane I cili  promovon vetepunesimin e studenteve te New Generation, duke synuar afirmimin si profesioniste per te qene neser edhe sipermarres dinjitoze.

4. Organizimi i Shoqates se pare te Profesionisteve te Perkujdesit dhe Artit Trupor (SHPPAT), e cila ka per objektiv permiresimin e njohurive dhe aftesive ne te gjitha nivelet e profesionit; angazhimin efektiv te tyre si profesioniste ne jeten ekonomike dhe profesionale te vendit.

5. Anetaresimi dhe vazhdimi i rrugetimit ne karriere nepermjet DHKZ, duke njohur dhe zbatuar ligjin perkates qe rregullon Zejet ne Shqiperi. Kjo ishte udhezimi per karrieren e ketyre profesionisteve brenda dhe jashte vendit duke e shoqeruar diplomen e shkolles edhe me certifikaten dhe suplementin nga Dhoma Kombetare e Zejtarise dhe duke i bere ata te afte ne cdo pike te globit.

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha