Nexhmije Hoxhën, ja si e njoha në Burgun e Tiranës. Esencë-Report Tv (10 nëntor 2023)

10 Nëntor 2023, 22:36

Nexhmije Hoxhën, ja si e njoha në Burgun e Tiranës. Esencë-Report Tv #esencë #reporttv #esencënëreporttv #eljantanini #verapicari #nexhmijehoxha Vera Picari është nga ato zonja që ka bërë çdo gjë në jetë për të mbajtur të gjallë familjen e saj. Në atë kohë po në atë burg bashkë me Nexhmije Hoxhën ishte edhe Ramiz Alia, Fatos Nano dhe Hekuran Isai. Përballë Eljan Taninit, artistja dhe këngëtarja Vera Picari u shpreh se njohja në burg me Nexhmije Hoxhën është fakt i jetës së saj. Nëse ju jeni një personazh i veçantë, nëse keni një histori të bukur dhe shumë të veçantë për të treguar me nostalgji, nëse keni bërë diçka të mirë për Shqipërinë dhe shqiptarët, na shkruani në 0693508323.