Nga Sao Paolo në Kukës për turizëm, çifti brazilian: Kemi udhëtuar mbi 70 shtete, në Shqipëri jemi mahnitur

21 Prill, 13:23

Një çift turistësh nga Brazili po qëndrojnë në qytetin verilindor të Kukësit dhe shprehen të befasuar nga ajo çfarë panë e përjetuan në Kukës. Për Report Tv ata tregojnë mbresat ndërsa thonë se janë surprizuar nga Shqipëria dhe shqiptarët