Ngjyrë e errët e menstruacioneve, erë peshku dhe cikël i çrregullt, ja çfarë thotë gjinekologia Keta

8 Shkurt 2023, 13:57

Flasim me mjeken gjinekologe Mimoza Keta në “Rreze Dielli” për problemet dhe komplikacionet që krijohen nga një cikël i çrregullt menstrual, por jo vetëm… Cilat janë disa shenja në ciklin menstrual që nuk duhet t’i injoroni?