Nis Java Kineze, ekspozitë në muze, spektakël në sheshin “Italia’! ‘Tirana Film Fest’, filma te “Agimi” dhe “Millenium”! 2 ekspozita në Tiranë

25 Shtator, 14:17

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot në Tiranë dhe disa qytete të vendit