‘Nisi në terrin e burgut’ , ish-kryeministri i Kosovës dhe libri i tij të jetës! Kosumi: Për mua politika ishte ideal, sot mbizotëron diskursi i kundërshtimit!

30 Nëntor 2023, 16:42

Ish-kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi promovoi librin ‘Enciklopedia imagjinare/Postroman’. Në atë që e konsideron si librin e tij të jetës, shkrihen dijet e tij si studiues, gazetar e albanolog, si dhe ka ndër të tjera personazhe e ngjarje historike. Ai tregon pse është tërhequr nga jeta politike dhe ndalet edhe tek raporti mes dy vendeve.