Nisin punimet në monumentin e kulturës “Ura e Zogut”, me gjatësi 480 metra dhe e projektuar nga inxhinier zviceran

15 Qershor, 14:35 | Përditesimi i fundit: 2024-06-15 14:37:17

Ura e Matit është një prej veprave më të veçanta inxhinierike në Ballkan dhe njihet si një nga veprat e para inxhinierike, të këtyre përmasave, të shtetit shqiptar.