Nisma e veçantë ‘Biblioteka lëvizëse Read’

8 Qershor, 11:25

Botuesja Irena Toci ka ndërmarr një nismë tepër të veçantë, një bibliotekë lëvizëse e cila do të shëtisë në shumë shumë vende për të ndarë me të rinjtë dhe fëmijët kënaqësinë e të lexuarit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha