Një ekspozitë ndryshe e fëmijëve para dhe pas pandemisë

14 Qershor, 11:15

Pandemia  dhe izolimi për shkak të saj ishte një periudhë tepër e vështirë për të gjithë sidomos për fëmijët.  Por si ka qenë krijimitaria e tyre gjatë kësaj periudhe dhe pas saj? Në një intervistë me Ruzmira Bejaj, mësuese dhe artiste, folëm për krijimtarin e fëmijëve, ekspozitën e fundit të fëmijëve të realizuar sëfundmi.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha