Një Santorini ‘i ri’ lindi në Kinë: kopja e ishullit grek çmend influencuesit aziatikë

23 Prill, 08:57

Atmosfera magjike, shtëpitë tipike të bardha me çati blu, tarraca me pamje mahnitëse dhe me pishina: nuk jemi në ishullin e famshëm grek të Santorinit, por në Kinë, në Santorini Dali Resort në provincën e Yunnan