Njihuni me Ignacion, spanjollin që erdhi për studime në Gjirokastër por iu fut punës në kuzhinë!

28 Maj, 12:34

Ignacio është student spanjoll dhe gjendet në Gjirokastër për praktikë mësimore. Do qendrojë disa muaj ndaj ka vendosur ta shfrytëzojë këtë kohë edhe për punuar.