Njihuni me nënën duarartë në Kukës, 70-vjeçarja kujdeset vullnetarisht për lulishten e qytetit

18 Mars, 18:10

Rrallëherë ndeshim qytetarë të përgjegjshëm, si nënë Hatija, me të cilin do t’ju prezantojmë sot. Ajo është 70 vjeç dhe kujdeset vullnetarisht për lulishten në qytetin e Kukësit, duke u bërë shembulli më i mirë edhe për të rinjtë

Kategori të tjera