Noa, fytyra simbolike e pengjeve të 7 tetorit në Izrael kthehet në shtëpi! Historia dhe takimi pas 8 muajsh me nënën e sëmurë me kancer

9 Qershor, 08:48 | Përditesimi i fundit: 2024-06-09 12:52:19

Imazhet e rrëmbimit të saj, ajo thirrje e dëshpëruar , ‘Mos më vrit’, teksa Hamasi e mori peng me motoçikletë, me krahët e shtrirë drejt të dashurit të saj e kthyen menjëherë një simbol të rrëmbimeve në Izrael më 7 tetor. Noa Argamani u kthye në shtëpi, ndërsa takoi edhe nënën e saj të sëmurë me kancer.