Nuk ndalet rritja e çmimit të druve të zjarrit në Korçë! Inxhinieri: Në dimër do të shtrenjtohen më shumë, shkak importi

27 Shtator, 16:02

Qytetarët në juglindje po përballen me rritjen e vazhdueshme të çmimit të druve për ngrohje. Aktualisht shkon 6 000 lekë për metër sterë në Pogradec dhe 7 500 lekë për metër sterë në Korçë ose 2000 lek më shumë se një vit më parë.

Kategori të tjera