Nxiti protesta masive, presidentja e Gjeorgjisë i vë veton ligjit për 'agjentë të huaj'

19 Maj, 13:24

Pas disa javësh protesta, ligji për agjentët e huaj në Gjeorgji nuk është dekretuar nga presidentja e vendit. kryetarja e shtetit dhe protestuesit pretendojnë se ky ligj i ngjashëm me atë rus, synon t’i mbyllë gojën mediave dhe opozitës.