'Paga juaj, 20 herë më tepër se e nënës sime', aktivisti debat me deputeten: Populizëm, kërkoni të prekni ndjeshmërinë e njerëzve

20 Qershor, 22:36

Deputetja e PS-së Pranvera Resulaj dhe aktivisti Jani Marka patën një debat lidhur me rritjen e pagës së administratës publike. Marka e quan absurde pasi pensionistët marrin 20 herë më pak se deputetët.