Pak pasi kishte masakruar të shoqen, 50-vjeçari shqiptar shkon në market dhe blen birra

17 Maj, 18:55

Sikur asgjë nuk kishte ndodhur! 50-vjeçari shqiptar Eduart Danaj, pasi masakroi për vdekje ish-gruan e tij Enkelejda Danaj, shkoi në market që të blinte birra, vetëm 4 orë pasi qëlloi gruan për vdekje.