Pamje me dron, zona të tëra të rrafshuara! Pallate të rrëzuara! Situata e rëndë pas tërmeteve në Turqi

7 Shkurt, 13:09 | Përditesimi i fundit: 2023-02-07 13:09:29

Këto pamje tregojnë situatën një ditë pas tërmete të fuqishme goditën zonën lindore dhe jugore si dhe Turqi qendrore. Dëmet janë kolosale.

Kategori të tjera