Pamje shokuese, një e çarë mes përmes pistës! Aeroporti i shkatërruar në Turqi (VIDEO)

6 Shkurt, 13:37

Pamjet vijnë nga një prej 10 qyteteve më të prekura nga tërmetet në Turqi. Një çarje tokësore e ngritur që kalon përgjatë asfaltit dhe e përshkon atë në mënyrë tërthore në pistën e aeroportit Hatay, u shkatërrua nga tërmeti që goditi Turqinë dhe Sirinë natën e 6 shkurtit.

Kategori të tjera