Panda Gjigande Ya Ya së shpejti kthim në shtëpinë e saj

20 Mars, 17:31

Një mori me ekspertë e veterinerën ka dërguar Kina në SHBA për të marrë pandën gjigante Ya Ya  dhe për ta kthyer atë në shtëpi. Kjo kafshë me fytyrë miqësore prej shumë vitesh ka qënë simpoli paqes së Kinës me shtetet e tjera

Kategori të tjera