Papa konfirmon: Selia e Shenjtë e gatshme të ndërmjetësojë për paqen në Ukrainë

28 Nëntor 2022, 15:11

“Qëndrimi i Selisë së Shenjtë është të kërkojë paqe dhe të kërkojë mirëkuptim mes palëve, diplomacia e Selisë së Shenjtë po ecën në këtë drejtim dhe, padyshim, është gjithmonë e gatshme të ndërmjetësojë ”, kështu është shprehur Papa Françesku në një intervistë për revistën jezuite “America”.

 

Kategori të tjera