'Papë, ti je heretik', prifti ortodoks në Athinë nuk mirëpret Papa Françeskun

5 Dhjetor 2021, 16:03

"Papë ti je heretik" me këtë thirrje e priti një prift ortodoks në Greqi Papa Françeskun, teksa po hynte në Kryepeshkopatën Ortodokse në Athinë.

Prifti u morë nga policia, ndërsa dëshmitarët thanë se ai bërtiti shumë fortë që të siguroje se Papa do ta dëgjonte. Papa ndodhet në Greqi për një vizitë tre-ditore që katolikët grekë shpresojnë se do t'i afrojë kishat lindore dhe perëndimore.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha